FI EN


Teosto: Open API ja interaktiivinen keikkakartta

Datan muokkaus, visualisointi ja ohjelmointirajapinta


Teoston livedatassa ovat mukana kaikki Teostolle raportoidut elävän musiikin esityskerrat, joita saamme tapahtumanjärjestäjiltä, esittäjiltä sekä tapahtumatietoja tarjoavilta palveluilta. Yhteistyössä Teoston kanssa siistimme ja järjestimme livedatan ja siistityn aineiston pohjalta toteutimme interaktiivisen visualisoinnin ja avoimen ohjelmointirajapinnan.

Keikkakartasta on mahdollista tarkastella elävän musiikin lukuja tapahtumien määrän tai keikkojen määrän mukaan. Lisäksi nähtävissä ovat myös tapahtuma- ja keikkamäärät suhteessa asukaslukuun. Esityspaikkoja on mahdollista tarkastella top 10 -listauksina alueittain. Kartan julkinen versio löytyy täältä: www.teosto.fi/keikkakartta2014.

Teosto Open API on helppokäyttöinen ohjelmointirajapinta ja dokumentaatio kehittäjille. API sisältää kaikki Teostolle raportoidut live keikat, esiintymispaikat, laulut, esiintyjät jne. Lisäksi yhdistimme tietoja maakunnista, kunnista ja geolokaatioista auttaaksemme kehittäjiä saamaan datasta mahdollisimman paljon irti.

Open API löytyy osoitteesta api.teosto.fi.

Kuvia projektista:

Esimerkkikuva Esimerkkikuva Esimerkkikuva Esimerkkikuva